Δικτυωθείτε με το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

Twitter-Icon

icontexto-inside-linkedin

1328465156 icontexto-inside-bloggeryoutube1

Για το NewsLetter του ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα

ΔΔΕΕΨΥ®ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφ. Κηφισίας 82, Τ.Κ: 115 26, Αθήνα

Τηλ: +30.210.6993276, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd

 

 

Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd στοχεύει στην Προαγωγή της Επιστήμης της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής, της Ψυχοθεραπείας και στην Διάδοση της Ευρύτερης Ψυχολογικής και Συναφούς Γνώσης.

Η Veneti CPT Services Ltd δραστηριοποιείται διεθνώς στην Προσφορά Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Κατάρτισης στους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας καθώς και σε Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα Διαφόρων Ειδικοτήτων, στην Ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση πάσα Ενδιαφερόμενου στις Πρόσφατες Εξελίξεις της Επιστημονικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας αλλά και στην παροχή Συμβουλευτικών και Ψυχοθεραπευτικών Υπηρεσιών.

Οι Επιμορφωτικές Δραστηριότητες  που παρέχονται από την Veneti CPT Services Ltd απευθύνονται στα Μέλη της Επιστημονικής και της Επαγγελματικής Κοινότητας της Ψυχικής Υγείας, στους Φοιτητές και Σπουδαστές Ανθρωπιστικών, Ψυχολογικών και Κοινωνικών Επιστημών αλλά και σε κάθε Ενδιαφερόμενο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 11 & 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΘΥΤΕΣ & ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ- TΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, 17:00-19:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, 19:30-21:30

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, 17:00-19:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΓΕΝΕΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΡΜΗΝΕΙΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, 19:30-21:30

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Centrum Hotel, Conference Room Verengaria, Οδός Πασικράτους 15, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, Κύπρος

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλική Γ. Βενέτη, MA Κλινικής Ψυχολογίας, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

ΑΦΟΡOYN: Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα θέματα. Παρέχεται Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20€ για κάθε σεμινάριο

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 


"Δ.Δ.Ε.Ε.Ψ.Υ."

 

Greek
Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους