Η επιθυμία για την υλοποίηση ενός Δικτύου το οποίο θα παρείχε Εξειδικευμένη Επαγγελματική Επιμόρφωση στους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας γεννήθηκε πριν από αρκετά χρόνια κυρίως μέσα από την παρατήρηση των ελλείψεων αλλά και των αναγκών των ενδιαφερομένων για άρτια και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2011, το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας®, ανακοίνωσε επίσημα την σύσταση του στηριζόμενο στο όραμα της Βασιλικής Γ. Βενέτη η οποία σημείωνε την δική της πορεία στην Κοινότητα της Ψυχικής Υγείας από το 2004.

Μία πρωτοβουλία η οποία εξ αρχής ορίστηκε με σαφήνεια στην προσφορά εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης στις Εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στους Σπουδαστές, Φοιτητές, Συμβούλους, Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους και άλλους Ειδικούς στον χώρο της Ψυχικής Υγείας της Ελληνικής Επικράτειας.

Παράλληλα, το ΔΔΕΕΨΥ® άρχισε να μεγαλώνει διευρύνοντας το περιεχόμενο της θεματολογίας των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων με Σεμινάρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις που αφορούσαν στις πρόσφατες εξελίξεις της Ψυχικής Υγείας αποσκοπώντας στην Ενημέρωση και στην Ευαισθητοποίηση κάθε ενδιαφερόμενου κοινού.

Tον Ιούνιο του 2015, το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Διεθνή Φορέα Προαγωγής Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας VENETI FOR CΟGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY μέσω της οποίας πιστοποιεί πια διεθνώς τις επιμορφωτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ενώ, παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πιστοποιηθούν επαγγελματικά στις εφαρμογές της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας καθώς και σε άλλους συναφείς κλάδους των ψυχολογικών και ψυχοθεραπευτικών επιστημών με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων κατάρτισης. Το ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα,οι συμμετέχοντες καθώς και οι απόφοιτοι των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων ακολουθούν τον κώδικα δεοντολογίας VENETI FOR CBT.

Σήμερα, το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® δοκιμάζοντας – μα περισσότερο φιλτράροντας τις πρωτοποριακές ιδέες του – αναπτύσσεται διαρκώς και έχοντας ως αξίες την υπευθυνότητα, την σοβαρότητα, την προσωπική και συλλογική εκτίμηση δεσμεύεται συνεχώς για την προσφορά ποιοτικού έργου στον τομέα της εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης.

Το ΔΔΕΕΨΥ νιώθει ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση που εισπράττει καθημερινά και, ευχαριστεί θερμά όσους πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στην φιλοσοφία που υποστηρίζει δυναμικά αναγνωρίζοντας ως σημαντική την ανθρώπινη αλληλεπίδραση σε κάθε ευκαιρία μάθησης!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

2019-06-20T18:39:26+03:00

Εξειδίκευση στις Διαταραχές Προσωπικότητας

Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία και θεραπεία σχημάτων των διαταραχών προσωπικότητας

Εγγραφείτε στο Newsletter και μείνετε ενήμεροι για όλα τα σεμινάρια