Φόρτωση Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Εισαγωγής στην Ψυχολογία

 

Η Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd, Διεθνής Εταιρεία Προαγωγής των Ψυχολογικών και Ψυχοθεραπευτικών Επιστημών, σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας® ανακοινώνουν την διεξαγωγή Προγράμματος Σεμιναρίων Εισαγωγής στην Ψυχολογία στην Αθήνα.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

11/07/2020, 12:00-14:00 Η ψυχολογική επιστήμη: Ιστορική Αναδρομή, Οι βασικοί κλάδοι της Ψυχολογίας – Διαφορές ανάμεσα στην Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία

12/07/2020, 12:00-14:00 Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις: Οι βασικές Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και οι κυριότεροι εκπρόσωποι αυτών

25/07/2020, 12:00-14:00 Ο Ορισμός της Ψυχικής Ασθένειας-Κατηγορίες Ψυχικών Διαταραχών, Mέρος Α

26/07/2020, 12:00-14:00 Κατηγορίες Ψυχικών Διαταραχών, Mέρος Β

 

Με τη λήξη του προγράμματος και εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια λαμβάνουν το Δίπλωμα Εισαγωγής στην Ψυχολογία, αναλυτικό οδηγό περιγραφής των θεματικών ενοτήτων του προγράμματος σεμιναρίων ενώ εντάσσονται στην κατηγορία ASSOCIATES του Διεθνούς Φορέα Προαγωγής της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας VENETI FOR COGNITIVE-BEHAVIORAL THERAPY.

 

Το σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν σε σχέση με θέματα που αφορούν τον κλάδο της ψυχολογίας.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Βασιλική Γ. Βενέτη ΜΑ Κλινικής Ψυχολογίας, University of Indianapolis, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

BA Ψυχολογίας & Εκπαίδευσης Sheffield Hallam University, Ηνωμένο Βασίλειο

Ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία ΕΠΙΨΥ, Ελλάδα

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηρώντας τα πρωτόκολλα για τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, συστήνεται στους εκπαιδευόμενους η χρήση ιατρικής μάσκας και γαντιών μιας χρήσης καθώς και η τήρηση φυσικής απόστασης κατά την διάρκεια διεξαγωγής των σεμιναρίων. Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να έχουν δικό τους μπλόκ σημειώσεων καθώς και στυλό για την ενίσχυση της ατομικής προστασίας.   

Κόστος Προγράμματος: 40€

Τρόπος πληρωμής: Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται σε 4 ισόποσες δόσεις των 10€ σε κάθε συνάντηση

Χώρος Διεξαγωγής: Τα μαθήματα λαμβάνουν μέρος στο ΔΔΕΕΨΥ® Ελλάδα, Λ. Κηφισίας 82, Αμπελόκηποι, Αθήνα (στάση μετρό ΠΑΝΟΡΜΟΥ) σε συνεργασία με την Διεθνής Εταιρεία Προαγωγής των Ψυχολογικών και Ψυχοθεραπευτικών Επιστημών Veneti Counseling, Psychotherapeutic and Training Services Ltd.

Διαδικασία εγγραφής: Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ τηλεφωνικά Δευτέρα με Παρασκευή, 13:00 με 15:00: Βασιλική Βενέτη, Τηλ: 210.6993276